• Levering & service in heel Nederland
  • Actief sinds 2000

Over Wolthuis Machines

De basis van Wolthuis Machines zijn de 5 monteurs welke service, revisie, verhuizingen, en reparaties door heel Nederland uitvoeren aan metaalbewerking machines. Daarnaast is het uitvoeren van jaarlijks onderhoud en NEN 3140 keuringen ook een veelvuldig terugkerende activiteit van Wolthuis.

Verkoop en inkoop van Metaal bewerking machines

5 jaar na de start van Wolthuis Machines is de verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte machines begonnen. Door de gebruikte machine voor verkoop geheel na te kijken, eventueel te repareren en door te meten heeft Wolthuis een aanzienlijke meerwaarde ten opzichte van andere handelaren. Hierdoor heeft de koper van een gebruikte machine meer zekerheid over de staat van een gebruikte machine.

Eigen Import Azië en Europa

Wolthuis biedt een brede range van nieuwe Aziatische en Europese machines aan en door eigen import is een goede prijs-kwaliteit verhouding en onderdelen levering gewaarborgd. Daarnaast is met vijf eigen monteurs de service, kennis en aftersales gegarandeerd. Door met onze eigen technische kennis de fabrieken in Azië en Europa zelf te bezoeken en de Aziatische machines aan te passen naar Europese normen, is de levensduur en kwaliteit van de machines verzekerd.

Selecteer taal