• Lieferung in Deutschland möglich
  • Aktiv seit 2000

Wolthuis Machines rüstet Werkstatt für Alliander aus

Wolthuis Machines, ein führender Anbieter hochwertiger Arbeitsplattenausrüstung, gibt stolz bekannt, dass sie kürzlich ein erfolgreiches Projekt für Alliander, einen führenden Akteur in der Energieversorgung, abgeschlossen haben. Die von Wolthuis Machines bereitgestellte Werkstattausrüstung entspricht voll und ganz den Anforderungen von Alliander und bietet eine effiziente und optimierte Arbeitsumgebung.

De deskundige vakmensen van Wolthuis Machines hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van werkplaatinrichtingen voor verschillende industrieën, waaronder de energie- en nutssector. Door de samenwerking met Alliander hebben ze wederom bewezen dat ze in staat zijn om aan de meest veeleisende eisen te voldoen en hoogwaardige oplossingen te leveren.

Als uw bedrijf ook behoefte heeft aan een geoptimaliseerde werkplaatsinrichting, dan is het tijd om contact op te nemen met Wolthuis Machines. Ons team van experts staat klaar om uw specifieke eisen te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan al uw behoeften voldoet. Of het nu gaat om werkbanken, opslagsystemen, gereedschapspanelen of andere werkplaatsmeubilair, wij kunnen u voorzien van hoogwaardige producten die de productiviteit verhogen en de efficiëntie verbeteren.

Wähle deine Sprache